Efter helgens mat så blev det en del tortillabröd över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem. Jag kom på att det är måndag och det betyder att det är 50% rabatt på all färsk fisk och skaldjur på affären här. Kan man kombinera fisk och tortillabröd? Klart man kan! Bara fantasin sätter gränser för vad man kan ha som tillbehör.

Ingredienser
- 400 g torskfilé
- 2 ägg
- 1 dl mjöl
- 4 dl panko
- Salt och peppar
- 8 st tortillabröd
Gör såhär
Skär filerna ungefär lika långa som wrapen kommer bli, alltså halva tortillabrödets längd. Bredden avgör du själv. Jag gjorde mina som typ fishfingers.
Salta och peppra.
Häll mjöl och panko i varsin fryspåse och knäck äggen i en skål och vispa upp.
Lägg några fiskbitar i taget först i mjölpåsen. Nyp ihop påsen och skaka. Ta ur fiskbitarna och vänd dem i ägg och lägg dem sedan i påsen med panko,nyp ihop och skaka. Upprepa sedan med resten av fiskbitarna.
Stek fisken i lite rapsolja på medelvärme tills fisken fått fin färg.
Remouladsås
- 2 dl majonnäs
- 1 burk (390 g) pickles med gurka, morötter och blomkål
- 1 dl ättiksgurka
- 2 msk kapris
- 1 tsk curry
- 2 krm gurkmeja
Gör såhär
Häll bort spadet från picklesen. Hacka pickles, gurka och kapris fint. Blanda hacket med övriga ingredienser.
Gör en wrap med förslagsvis sallad, Remouladsås, fisk, rödlök, tomat, gurka och avocado.
Det här var sååååå gott!